Canal Digital Ligaen

Basketball I Danmark

Basketball er en populær sport i det meste af verden, – også i Danmark. Her hjemme er basketball en sport i stigning. Det mærkes ude i alle de små klubber, der de senere år har mærket en støt stigning i medlemstallene. 

Den danske basketliga består af 10 hold, der kæmper om titlen som danmarksmester. På de store danske hold spiller der også flere internationale spillere, så der er masser af kvalitet i kampene. 

Se basketball i TV

Den danske basketliga er ikke så stor som for eksempel håndbold eller fodbold ligaen. Derfor vises der desværre ikke så meget basketball på de almindelige danske kanaler. Her kan det godt betale sig at tjekke de forskellige streamingtjenester og andre TV udbydere af sportskanaler.

 På den måde er der gode muligheder for, at du kan få dækket dit behov for at se alle de gode kampe på skærme hjemme i stuen 

Her udbydes der nemlig sportspakker, hvor du kan se sport fra mange forskellige kanaler for en fast pris hver måned. Hos for eksempel Canal Digital, finder du Viaplay sportspakker med masser af sport, herunder også basketball kampe fra både indland og udland. 

Find den streaming løsning, der passer bedst til dig

Tjek markedet for de bedste streamingtjenester grundigt ud. Find de sportspakker, der giver dig de bedste muligheder i forhold til basketball lige hjem i stuen. Tjek priser og øvrigt indhold i pakkerne og vælg din favorit.

 Ofte er det måske omkring 20 til 30 kroner om måneden, der adskiller den helt perfekte pakke, spækket med basketball, fra den næsten perfekte pakke. Overvej med dig selv, om du skal betale de få kroner ekstra, for at være på den sikre side.

For lidt basketball bliver du garanteret hurtigt træt og irriteret af, spørgsmålet er, om du kan blive træt af for meget basketball.